PR CUAET
-
А хоча точно це третій але я його анулював, але я отримав повідомлення що мій паспорт укомплектований в дип пошту і він виготовлений
-
Це тільки другий мій паспорт
-
Я тоже оформила паспорт 30 сентября , Эдмонтон. И после “Дані відправлено на перевірку» вже було наступне «Дані відправлено на персоналізацію «та « Документ виготовлено , але не доставлено до дипломатичної установи» . Тому я думаю , що це точно у Вас є ще третій не анульований паспорт . Коли я спілкувалась з консулом , я сказала йому , що в мене є перший паспорт і він анульований. Він попередив мене , що якщо той паспорт дійсно анульований , то добре , а якщо фактично ні , то треба анулювати , бо інакше третій паспорт не зроблять. Тому я думаю, що Вам треба дзвонити туди та писати , та анулювати зайвий паспорт .Бо в мене вже виготовлено , ми в один день подавались .
-
В ще травневий не отримала 😂😂😂 у едмонтоні 😂😂😂😂
-
Питання...як думаєте , хто подався щ Канади на паспорт...яке підрозділ робить паспорта ? У Києві ? Або як ?
-
Все що прописано в Законі не повинно двояко трактуватися. 1) В Законі Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку zakon.rada.gov.ua/laws/show/3633-20#Text Не вказано та не описано нічого про Резерв+. Прописано електронний кабінет призовника - Що це Резерв+ ніяким чином не прописано. 2) В програмі Резерв + написано Постанова, яка врегульовує функціонування застосунку, прийнята 10 травня 2024 року. Наразі інформація постанови має обмеження доступу, тому текст не можна переглянути публічно. Конституція - це Основний Закон України Стаття 94 Конституції України пише Закон набирає чинності через десять днів з дня його офіційного оприлюднення, якщо інше не передбачено самим законом, але не раніше дня його опублікування. Якщо, не було публікації - згідно Конституції України, Постанова не має юридичної сили, її не існує. 3)В програмі Резерв + такоє є посилання на постанову від 16 травня 2024 р. № 559. zakon.rada.gov.ua/laws/show/559-2024-%D0%BF#Text В цій постанові немає жодного описання про Резерв+, що ця програма є електронним кабінетом призовника. Немає жодних юридичних підстав для вимагання обов'язкового використання Резерв+, тобто цей застосунок поза Законом.
-
Чудово! А за червень ще нема😤.
-
3САN1 - орган, що видав паспорт. Мені так світиться в додатку Дія новий паспорт. Робила паспорт в Торонто
-
1. Треба оплатити ВЕС, бо потім вам у апостилі треба буде заповнити анкету і там вказати номер аплікації з ВЕС, який дається після оплати. 2. Відправляєте скани дипломів апостилю, вони скажуть чи підходить, чи ні. Якщо є переклад, можете одразу з перекладом надіслати. Якщо немає, вони Вам запропонують зробити переклад, але Вам обирати де його робити.
-
Порадували 😂😅