PR CUAET
-
Вроде, это сейчас хорошая цена, нет?
-
Якщо нерозлучні, то наче б то неважливо де хто живе
-
Оновити данні через резерв+. Якщо все добре і пише що ви на обліку , генерується код , сміливо можна в консульство.
-
Доброй ночи! Владеет ли кто-нибудь информацией, когда лучше подавать документы на PR по H&C - до или после нового года. Что там с квотами? Спасибо!
-
Я отримала слот з черги за 10 міс
-
Добрий день! У лютому 2023 отримав Visitor visa по програмі Cuaet. До кінця року планую приїхати в Канаду. Чи нададуть мені по цій візі Work permit? Ще заповнив кризову форму з проханням надати дозвіл на роботу, але відповіді ще немає. Дякую вам за відповідь і допомогу!
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всем доброе утро, вопрос за францизасйон. Сколько примерно ждать в Монреале и обязательно ли это будет школа которую я указал в начале заявки или на их усмотрение?
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
AntGPT Automated Trading Platform Registration and Basic Information Minimum deposit: $10 Minimum Withdrawal: $1 Withdrawal time: Immediate Join this stable new platform and get a 100% chance to profit - a rare opportunity to make money! Invite friends to increase your earnings and enjoy high returns. Fees and Commissions (Automated) VIP1: 5% (Minimum amount: $10 or invite 2 VIP1 members) VIP2: 5.5% (Minimum amount: $500 or invite 10 VIP1 members) VIP3: 6% (Minimum amount: $4,000 or invite 20 VIP1 members) Team Commissions (Automated) Level 1: 10% Level 2: 5% Level 3: 4% Level 4: 3% If you are interested please contact me If you are interested please contact me If you are interested please contact me