PR CUAET
-
Дякую. А його треба так само завантажувати - друга сторінка зі штампом і все таке?
-
Мені здається, що таки є конкурс між аплікаціями, є чек-листи. Тобто тут не те, що отримують по черзі, а є з самого початку градація за відповідністю вимогам цієї програми.
-
По логике - на следующей неделе
-
Ecть полнocтью лeгитuмный дoxoд Болee 41O длр за cyтки Напpaвлeние oфициaльнo. Интересующим - писать лично мне
-
Доброго дня,будь ласка підкажіть які документи треба і розмір фото для продовження паспорта дитині ,на сайті я знайшла перелік але люди говорять що консульство може затребувати щось ще🤷♀️боюся щоб дитину не розвернули бо десь не хватає або щось не так.Дякую
-
Тут писали про вiдмову парі з донецька, які подалися в січні чи лютому і отримали відмову в червні чи липні, і мені розповідали про дівчину вона подала маму помилково по гум замість сімейної, їй прийшла саме відмова через місяць від сабміту, тому відмови я думаю вони одразу кейси які під підозрою до відмови вони їх швидше дивляться перевіряють і повертвють аплікацію, я так думаю...а по кейсах не знаю, думаю що є черга, але котрісь кейси може меньше перевіряти і офіцер по іншому розглядвє....не знаю, як не відмовили вже довго то є надія отримати преапрув....тоді в черзі чекаємо....це суто мої думки....
-
В PEQ нема плануючих приїхати в країну, бо там потрібен чи досвідом роботи в Квебек чи диплом Квебек, тож ні.
-
Message from user Ольга has been removed because this user is in spam list (???)
-
Мені здається, що слотів в Едмонтоні не будуть до кінця листопада. З кінця листопада вони запускають нови програму для запису. Але якщо все ж таки щось з'явиться ніхто не дає гарантію, що слот який ви такою важкою працею зловили не буде відмінено у зв'язку з технічною помилкою.