PR CUAET
-
Бо тому шо було прийняте рішення апрувнути Вам пр, але для цього Вам потрібно залендетись. Ці портали - це і є landing. Все окей, чого панікуєте?
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
На жаль не має ні якої логіки,вони коли хочуть тоді і дають,позавчора мали були дати (по логіці) але чхати вони хотіли на всіх
-
Message from user Ольга has been removed because this user is in spam list (???)
-
Мені здається, що слотів в Едмонтоні не будуть до кінця листопада. З кінця листопада вони запускають нови програму для запису. Але якщо все ж таки щось з'явиться ніхто не дає гарантію, що слот який ви такою важкою працею зловили не буде відмінено у зв'язку з технічною помилкою.
-
t.me/prcuaet/19036/276536
-
Це стосується лише двох економічних програм. Гуманітарні і біженство вони не планують чіпати. Див у гілці про Квебек, там люди ділилися посиланнями
-
Ну... пишите жалобу (даже в конверте) в консульство... пускай дают ответ почему они чхают на логику
-
Нажаль я не маю letter of introduction. Заповнив кризову форму IRCC щоб надіслали. Як дізнатись чи є в мене letter of іntroduction
-
Як на мене то ідеальним було б рішення видавати слоти в залежності від терміну придатності вашого діючого паспорту, і за цим принципом формувати чергу.
-
Наче ні то програми : – для кваліфікованих робітників (PRTQ) та Програми досвіду Квебеку (PEQ) і навчання
-
Message from user Марьяна Елисеева has been removed because this user is in spam list (???)
-
открыть свою анкету и посмотреть, если вы ставили галочку в вопросе, хотите ли вы работать. если не ставили, то разрешение на работу вам не дадут. и получить его у вас нет возможности, тк подача на новые разрешения закрыта
-
Можете позвонить мне на телеграмм- все объясню- неделю назад подались
-
Сколько лет ребёнку?
-
Насчёт июльской номинации - это фейк, если кого-то волнует. Спросила парня который проголосовал, он сказал что ткнул пальцем наугад😉
-
Message from user Алёна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Це просто розписано значення статусів
-
Дівчина 16 років
-
Подскажите, пожалуйста, заполняем доставку DHL - спрашивают номер заявки - это тот номер , который дали присвоили для проверки страну оформления паспорта ?
12 Jan 2024, 17:45
307683/431451
less than a minute ago