PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, заполняем доставку DHL - спрашивают номер заявки - это тот номер , который дали присвоили для проверки страну оформления паспорта ?
-
Message from user Дмитрий Мевазов has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так
-
Номер що дали при замовленні паспорту
-
Добрий день! Така ситуація, подалися на ПР, отримали АОР, і прийшов дозапит від офіцера на новий паспорт для чоловіка, і дав термін до 19 листопада. На паспорт подалися, але час виготовлення значно більший ніж нам дав офіцер. Чи можна якось попросити , щоб він збільшив час? І як це краще робити? В когось був досвід з продовженням дедлайну від офіцера? Дякую
-
Reference letter
-
У чоловіка до кінця березня.
-
Скажіть будь ласка, до якого числа паспорт? Я не знаю що робити в вашій ситуації, просто в самого закінчується в травні і чекаю на АОР.
-
Всім доброго ранку. Підскажіть будь ласка, які документи потрібно брати у роботодавця (працюю на некваліфікованій роботі) Джоб офер, декларацію...що ще? Дякую.❤️
-
Новый кабінет на співбесіду треба створювати на usvisa-info.com? Чи там де ds160?
-
Я думаю що ірсс самі сидять в засаді і не знають, що робити з тими всіма заявками. А все через те, що нароздавали пр в 22-23 році на ліво і на право
-
Переглянув анкету. Я поставив Так
-
Джоб офер, референс леттер, декларацію. Більше нічого не потрібно? Дякую
-
А Ви подали аплікацію чи Ви у пулі по новим правилам?
-
Закінчується на наступний рік в вересні
-
Я теж подавала з Молдови, але здала біометрію в Києві і чекаю після біометрії вже 5 місяць пішов((((
-
Гарно булоб ще окрема черга на слоти в кого взагалі немає паспорта, наприклад дитячі
-
Якщо Ваш закінчується скоро, то так. Якщо не закінчується, то можна не повідомляти.
-
Так
-
Вітаю, ми допомагаємо
12 Jan 2024, 17:45
307702/433086
about a minute ago