PR CUAET
-
Дякую 🤗❤️
-
Подали аплікацію ще по старим правилам
-
1. можете еще раз написать в кризис форму и попросить letter of introduction, приложив скрин. 2. можете также написать в лондон с той же просьбой [email protected] 3. когда будете влетать, тоже можете офицеру показать скрин с галочкой и сказать, что вы подавались на разрешение на работу и попросить выдать его
-
Оттава
-
Так мені пояснював консультант
-
Я для себе
-
У Едмонтоні можуть прийняти, тільки я би порадив це питання вже вирішувати в кабінеті коли вас покличуть на подачу документів, особисто з людиною яка буде робити документи. Є правило 1 слот -1 людина
-
На скільки я розумію то вже на основі LMIA дають 50 балів (але ними скористатися можна тільки 6 міс) , а WP потрібен для того щоб продовжити термін
-
Ну бачиш, в одній статті пишуть, що ні, а в іншій - що це стосується усіх. Хто як зрозумів міністра :/ тож чекаємо розʼяснень… сподіваємося на краще 🫣
-
Дякую за пораду.
-
Може хтось має досвід, якщо піймати слот до 16 років ( було з телефону)приймають на подачу на паспорт для дорослих чи можуть не прийняти? Не дуже добре попасти на витрату грошей 🙁
-
Может ваша аппликация попала в более загруженной офис или к офицеру у которого больше кейсов 🤷♀️. Я заполняла маме и её подруге, подали в 5 минут разницы, 16 ноября. Подруге пришел елиджебилити в Августе, а моей маме на месяц позже. Они в разных офисах оказались.
-
Здається, що так. На arrima залишилась лише можливість податися на PEQ Travailleur étranger temporaire