PR CUAET
-
Ми подали документи 2 листопада 2023, біометрію здали в 20х числах. Приблизно з 1 вересня 2024 майже кожного дня телефонували і писали в кризову форму, не знаю чи допомогло, але eligibility отримали 28 вересня.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, ким передавали паспорт на вклейку візи? Така ситуація.. чоловік вже в Канаді. Я з дітьми 13 і 11 років, та ще найменший 5 місяців маємо летіти теж, і ще собака. На днях отримали погодження на візу найменшому сину, за якою в нас затримка. Хотіла б замовити завчасно квитки на літак, щоб вилетіти до кінця року і паралельно відправити на вклейку паспорт. Та от чи встигне повернутися паспорт з візою не знаю? Порадьте з свого досвіду: ким передавали та скільки по часу зайняло?
-
Підкажіть через скільки часу і середньму приходить відповідь після аплікації?
-
Вам не потрібно обирати щось одне))
-
LMIA можна додати в свій профіль одразу не чекаючи WP, це не відміняє того, що ви подаєтесь на закритий ворк перміт, і маєте ці бали протягом 3-х років
-
Мені здається ви не розумієте про що я говорю)
-
И что? Я написала что это мои мысли...реальную картину кто опишет? Офицер ирсс, но их тут нет...а от консультантов и адвокатов проводящих бесплатные семинары, я информацию фильтрую через свое критическое мышление....бесплатно дают наживку и местами сгущают краски или местами наоборот сыпят легкими путями...