PR CUAET
-
для тих, хто вже працює, так?
-
пардон) лишили для тих, кто працює? так?
-
Всіх вітаю. Чи є такі, в кого паспорт виготовлено 08 серпня? Чи ви вже отримали його?
-
Паспорт виготовляється буквально за тиждень, але щоб в Канаду його доставили, на це треба час.
-
Régie de l’assurance maladie du Québec (RAMQ) Кто заинтересован Отослать письмо своему депутату Есть готовое письмо вышлю каждому кто хочет участвовать Медицинское Покрытие заканчивается февраль 2025 Все украинцы могут оставаться без мед покрытия Это важно донести всем депутатам каждого района по Квебеку Поиск депутата: www.electionsquebec.qc.ca/cartes-electorales/circonscriptions-provinciales/
-
Ні, цього на жаль не знаю. Я просто слідкую за станом оформлення паспорту, знаю що цьому процесу треба дати декілька місяців.
-
Так. Але потрібно чекати офіційної інформації.
-
Моєму малюку виготовили 8.08. Досі чекаємо 💔
-
Привіт, у кого загубили аплікацію, що ви робили? Я відправила запит в тех підтримку два рази, але все що вони спромоглися мені порадити - це оновити браузер і якщо не вийде, знову відправити тікет, а воно звичайно не вийде, бо у мене все добре, це вони не бачать мою аплікацію
-
Тобто ті хто вже подались по peq (навчання) чи skilled workers які отримали ita - не будуть affected
-
Імхо, дурня. Достатньо було прикрити skilled workers для тих хто не в Квебеку.