PR CUAET
-
Régie de l’assurance maladie du Québec (RAMQ) Кто заинтересован Отослать письмо своему депутату Есть готовое письмо вышлю каждому кто хочет участвовать Медицинское Покрытие заканчивается февраль 2025 Все украинцы могут оставаться без мед покрытия Это важно донести всем депутатам каждого района по Квебеку Поиск депутата: www.electionsquebec.qc.ca/cartes-electorales/circonscriptions-provinciales/
-
Доброе утро! Кто-то подавался или подаётся на EE CEC из Квебека? Напишите в личку пожалуйста 🙏🏻 Дякую
-
З випускниками теж несправедливо виходить. Імхо, випускник мак джіла умовного чи конкордії більш корисний для провінції чим ті, хто вже в віці і працюють на низько кваліфікованих роботах
-
Доброе утро! Кто-то подавался или подаётся на EE CEC из Квебека? Напишите в личку пожалуйста 🙏🏻 Дякую
-
У нас така сама ситуація 11.11 подача 29.12 здали біометрію і тиша . Лист про закриття отримали також
-
Добрий ранок. Підкажіть ще таке будь ласка🙂 Я розумію що мабуть це питали вже міліон раз, але я заплуталася. 1. WES створюємо на теперішнє прізвище після одруження. Правильно? 2. Пункт про Credentials (про мій диплом який на дівочому прізвищі) - я ввожу своє дівоче прізвище? Дякую!
-
Тут вже інша проблема, з якою потрібно боротись - diploma mills
-
Це не правда. В SK одна з найлегших программ і на даний момент