PR CUAET
-
Тобто відправляють правильно я зрозумів?
-
❗️❗️❗️ Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Мені майже 2 тиж не приходить
-
В мене зранку вибивало, але потім зайшла
-
А ну так вони точно не відправлять.
-
В последнее время это стало массовым явлением....
-
Я просто не можу два місяці зловити слот і вже думаю про те щоб полетіти в Чилі там де могти є хоч на завтра бо термін вже підгорає
-
Якщо вірити чату, то так 😢
-
чи хтось може зайти в свою application на порталі?
-
По ідеї так, маю пару знайомих кому відправляли але то було півроку тому і це в Оттаві, з Едмонтона точно не відправляють. Я їду в Оттаву в середу на місці і дізнаюсь відправлять чи ні..
-
Створення аккаунта
-
Є гілка ЛМІА, будь ласка пишіть туди, а не ЕЕ
-
Хоча вище писали, що її могли передати в інший офіс, то краще позвонить їм і запитати. А в форму мабуть писать, що чекаєте більше зазначеного часу. Якщо воно в Лондон попало, то це біда явно
-
t.me/prcuaet/1783/355840
-
Продление можно просить (на 1-2 мес) если есть понимание что документ будет готов за это время. В противном случае надо предоставлять объяснение того, что происходит с паспортом, сроки, документальные подтверждения и т.д.
-
через веб форму www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Дякую за відповідь!
-
А що вписати?
-
Подскажите, пожалуйста, пытаюсь поменять адрес для аппликации, но выдает ошибку. AOR еще не получил, статус заявки стоит submitted. Как мне тогда его поменять, через кризис форму или дождаться AOR?
-
Не знаю, кому за тиждень роблять. В середньому 2 міс
12 Jan 2024, 17:45
307854/408132
2 minutes ago