PR CUAET
-
Same Same 🫠🫠🫠
-
В нас була, прийшов запит, повторно заповнити анкету і дали 30 днів. Тут немає нічого поганого, ми заповнили і відіслали .
-
Хтось казав в якомусь чаті, що отримали номінацію, а статус так і не змінився, може то якісь неуважні офіцери, забувають на кнопочку натиснути?
-
Дякую
-
17 червня, заявка 435
-
они отправили похожее письмо моему менеджеру в тот же день, когда статус изменилась на «Assigned for Assessment». Я пока ничего не получилa. (Понедельник, 28 октября)
-
Всем привет! Подскажите такой вопрос, когда я себе продлю WP , в дальнейшем мой муж сможет продлить свой WP на основании моего нового WP?( после марта 2025 г) ( брак официальный)
-
менеджер ответила через 20 минут, после этого никаких обновлений не было. 🥲🥲
-
🫠🫠
-
Скажіть будь ласка, комусь вдавалось ловити слот, коли бот кидає вільні дати?
-
Підкажіть будь ласка, як швидко ви заходили, після того як бот скидував вільну дату?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 😊 Маю WP, visitor visa і закордонний паспорт до 2027 року. Зараз зробила новий паспорт, з яким буду подаватись на продовження WP. Наскільки я зрозуміла , то процедура така: 1. Податись на продовження WP з новим паспортом. 2. На основі нового WP робити нову visitor visa , яка в клеїться теж в новий паспорт ? Дякую заздалегідь 🙏🏻
-
Скажіть, будь-ласка, ми знімаємо будинок. На П1 писали його адресу. Сьогодні прийшов П2. Ми купили будинок і 22.11 переїжджаємо в нього. Чи можна на П2 написати нову адресу? Чи у них виникнуть питання чому адреса різна? Не думаю, що e-corp і картки прийдуть через 22 дні, тому і не хочу писати стару адресу. Чи писати стару адресу і робити на пошті переадресацію листів?