PR CUAET
-
в мене той самий офіцер 😅
-
Офіцер який відправив лист роботодавцю взагалі написав: We have processed the Expression of Interest for the Alberta Advantage Immigration Program (AAIP) submitted by… Хоча бачу що у дівчат написано зовсім інше. Я ж не подавалася на EOI
-
Да 🤷♀️
-
Видно что она занята 😆 будем ждать когда у неё будет время для нас 🌚🙈
-
Мені також здається, що справа в ньому.
-
Доброго дня! Потрібен слот в консульство що у Торонто. Як можна дістати! 4168974500
-
Здравствуйте! Можете, пожалуйста, сказать, есть ли где-то еще информация о том, в какие дни будут открываться слоты? 🙏🏽🙏🏽 Или только на Facebook консульства можно найти эти данные?
-
То есть дело в офицере.
-
Какой уровень образования получен и какой был оценён?
-
Вони здається взагалі попутані 😃
-
Не можуть, а мусять. Але це в тому числі може затримати вашу заявку, бо потрібно буде ще їй надати всі документи і пройти всі перевірки. Також якщо ви в певний момент прожили вже більше 1 року в партнерських/романтичних стосунках, ви також мусите про це повідомляти як про одруження. З цим потрібно бути обережним, бо часті ситуації коли не повідомили відразу, і потім відмови по спонсорству бо по адресах видно що цивільними партнерами стали до отримання вами ПРу
-
Я бы написал старый/текущий адрес и заказал почтовую переадресацию документов на новый