PR CUAET
-
Вони здається взагалі попутані 😃
-
Не можуть, а мусять. Але це в тому числі може затримати вашу заявку, бо потрібно буде ще їй надати всі документи і пройти всі перевірки. Також якщо ви в певний момент прожили вже більше 1 року в партнерських/романтичних стосунках, ви також мусите про це повідомляти як про одруження. З цим потрібно бути обережним, бо часті ситуації коли не повідомили відразу, і потім відмови по спонсорству бо по адресах видно що цивільними партнерами стали до отримання вами ПРу
-
Я бы написал старый/текущий адрес и заказал почтовую переадресацию документов на новый
-
AOS application - 2.10 AOS nomination- 24.10 PR application- 30.12 AOR - 26.03 BIO passed - 8.04 BIO received - 29.04 PAL - 2.05 MEDICAL completed- 3.05 Medical passed - 25.05 ADR- 23.09 ADR submitted - 27.09 ADR2 - 2.10 ADR2 submitted- 3.10 FD - 11.10 P1 - 15.10 P2- 31.10
-
Хорошая идея. Как быть со старым лизом? Я думаю написать, что мы на время separated, что жена едет в Торонто на новый лиз искать фулл-тайм работу и пока что работать на старой онлайн, а я остаюсь в Монреале со старым лизом
-
Зареєструвався в резерві і маю таке сповіщення. Чи будуть проблеми при подачі паспорта? Дякую
-
Так є спрощена система. Навіть кілька. 1. Їхати в Україну і робити там. Тиждень-два і вже с паспортом на руках. 2. Їхати в Європу. 3. Бути з пільгової категорії. Їх приймають без слотів. Але треба попередньо записатись через емейл.
-
Да, мы так и планируем. Нам дали неделю . Но ещё просят расторгнуть фулл-тайм договор в Монреале, что за пределами разумного, на мой взгляд.