PR CUAET
-
Добрий день! Порадьте будь ласка, отримали номінацію, у роботодавця дві компанії, одну він закриває одну по якій отримали номінацію, і переводить до другої, нічого не змінюється, тільки назва компанії! Що робити?
-
Доброго дня. В мене паспорт і ворк перміт закінчуються в липні 2025, я подала заявку на піар/воз‘єднання сім‘ї. Чи можете мені підказати, що робити, на піар можливо прийдеться довго чекати. Чи мені потрібно реєструватись на новий паспорт і на нову візу. Чи можна якось простіше вирішити це питання, наприклад податись на продовження ворк перміту і продовження старого паспорту? Буду вдячна за поради.
-
Доброго дня. В мене паспорт і ворк перміт закінчуються в липні 2025, я подала заявку на піар/воз‘єднання сім‘ї. Чи можете мені підказати, що робити, на піар можливо прийдеться довго чекати. Чи мені потрібно реєструватись на новий паспорт і на нову візу. Чи можна якось простіше вирішити це питання, наприклад податись на продовження ворк перміту і продовження старого паспорту? Буду вдячна за поради.
-
Nova Scotia
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо дружина/чоловік іноземець, нема укр паспорту, чи в такому разі вони можуть податись на продовження ВП раніше мене? Ми разом приїхали по КУАЕТ. Чи обовʼязково треба подаватись разом одночасно?
-
Вибачаюсь що не читав попередні відповіді… Хтось може сказати по справі - в 27 закінчується паспорт, мені збирати валізи, чи може є якісь варіант ? Маю встановлену дію але бабусь заходити туди з моменту як приїхав в Канаду … Перміт продовжив
-
Серйозно?? Ви отримали і мейл?
-
Зробіть новий паспорт в консульстві і подайтесь на ворк перміт до березня 2025року
-
Дякую!
-
Дякую !
-
Одразу ж. Я як раз сиділа за компом, тому і встигла. Але іншого разу теж спробувала, але нічого не побачила
-
Дякую за відповідь