PR CUAET
-
Добре 👌
-
Доброго дня! Мене відписали 29 жовтня. Досі теж не маю трекінку… напишіть якщо щось дізнаєтесь)
-
Підкажіть, будь ласка, для отримання паспорту потрібно ловити віконечко чи ні. Отава
-
А как вам такое, отправил я своему офицеру документы, а получил автоматическое письмо что она в отпуске до конца ноября. Что теперь, номинации разберут и мне не достанется? Вот вопрос...
-
По фінансовим причинам не відмовляють за цією програмою.
-
Може передадуть ваш кейс іншому офіцеру.
-
AOR приходит вместе с запросом на биометрию, или раньше? Или позже? А какие потом шаги?
-
🤷♂️
-
Що це за відпустка на місяць?
-
Є сенс ,я ж получив вже паспорт...подача під час закону ...після оновлення
-
Це просто .. , нема слів.
-
Jodi
-
Как её зовут если можно спросить? Надеюсь что это не мой офицер 🥲🥲
-
Треба буде написати їм пояснення,що подавався по свм умова була працевлаштування.Получив номінацію по сво,всі вимоги по свм виконав,ось вам пейстаби,довідка з роботи,виписка з банку
-
Qr code ,- статус на обліку - це не у всіх хто має відстрочку чи не годний .... Військовозобов'язані без відстрочки - тоже мають QR code - так шо не просто ви пишете ... А чому і в кого статус в розшуку - не знаю ,які там критерії
-
А в якому місті ви подавались? В мене з діі є витяг з написом резерв+ і куар кодом і на обліку статус. Думаю чи пошлють мене встановлювати резерв?!
-
Та ось я теж про це думав
-
Я не знаю - останнім часом всі пишуть про дію ... Роздрукуйте за 72 години і все має бути ок .
-
Велике дякую
-
Оттава
12 Jan 2024, 17:45
308072/429374
about a minute ago