PR CUAET
-
Це просто .. , нема слів.
-
Jodi
-
Как её зовут если можно спросить? Надеюсь что это не мой офицер 🥲🥲
-
Треба буде написати їм пояснення,що подавався по свм умова була працевлаштування.Получив номінацію по сво,всі вимоги по свм виконав,ось вам пейстаби,довідка з роботи,виписка з банку
-
Qr code ,- статус на обліку - це не у всіх хто має відстрочку чи не годний .... Військовозобов'язані без відстрочки - тоже мають QR code - так шо не просто ви пишете ... А чому і в кого статус в розшуку - не знаю ,які там критерії
-
А в якому місті ви подавались? В мене з діі є витяг з написом резерв+ і куар кодом і на обліку статус. Думаю чи пошлють мене встановлювати резерв?!
-
Та ось я теж про це думав
-
Я не знаю - останнім часом всі пишуть про дію ... Роздрукуйте за 72 години і все має бути ок .
-
Велике дякую
-
Оттава
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, при заповненні на WP extention в list of documents немає спеціального місця щоб заваниажити діючі WP, чи можна їх загрузити в client information. І коли заповнюєш заявку на себе і на чоловіка разом, в мене система запитала коли закінчується мій статус, а по чоловіку не запитала, чи було таке у когось? Дякую заздалегідь
-
Оновити дані в Резерв + і ловити слот, бо до 31го березня часу все менше, а вам потрібен паспорт. Майже у тій самій ситуації. Паспорт важливіше за наслідки після оновлення. Суто моя думка
-
Мне через неделю пришел aor после биометрии
-
Régie de l’assurance maladie du Québec (RAMQ) Кто заинтересован Отослать письмо своему депутату Есть готовое письмо вышлю каждому кто хочет участвовать Медицинское Покрытие заканчивается февраль 2025 Все украинцы могут оставаться без мед покрытия Это важно донести всем депутатам каждого района по Квебеку Поиск депутата: www.electionsquebec.qc.ca/cartes-electorales/circonscriptions-provinciales/
-
А адрес должен быть канадский или можно Украинский оставить?
-
Всем привет объясните мне кто-то логику всех действий. Если я введу свои данные в резерв. 1) я встану на учёт и есть шанс получить нужную бумажку 2) я встану на учёт и получу сообщение в розыске Если пункт 2 сработает,это надо ехать в тцк в Украине ? Какие-то ещё пункты есть ?
-
Мне вообще не пришел… подавалась в январе 2024
-
О, спасибо, значит жду aor Биометрию две недели назад сдали
-
Але ,вони не просто так зробили,щоб чоловіки оновлювали.Це щоб достовірно вже точно знати де він,після оновлення так сказати,ти про себе нагадуешь
-
Я в червні здавала
12 Jan 2024, 17:45
308082/412098
about an hour ago