PR CUAET
-
Підкажіть, якщо замовляти DHL доставку паспорта для дитини 5 років, то в заяві треба вказувати ПІБ дитини чи одного з батьків? З одного боку дитина не зможе заповнити заяву, але в заяві вказано, що паспорт на імʼя заявителя
-
В мене паспорт до лютого 2026 а вору перміт до вересня 2025 ось я і думаю як краще зробити чи намагатись зловити в Оттаві слот чи може полетіти в якусь країну де можна спокійно забукати слот через декілька тижнів, ось питання. Тому що вору перміт щоб продовжити то потрібно вже з новим паспортом до 31го березня так?
-
У всіх по різному. Від трьох місяців. Можна замовити доставку, щоб швидше.
-
Шановні учасники, хто заповнював заявку на WP extention на себе і дружину/чоловіка чи всі відповідали No на питання Are you a spouse of a person who hold a valid work permit та Are you accompanying a family member who has status in Canada?
-
Кожен резидент (в тому числі діти) Онтаріо, який подав податкову декларацію за 2023 рік, отримає по $200 на свій рахунок уже на початку 2025 року. Уряд називає це податковою знижкою, деякі вважають це передвиборчою спекуляцією. Проте, у будь-якому випадку, це приємний бонус після свят!
-
Кожен резидент (в тому числі діти) Онтаріо, який подав податкову декларацію за 2023 рік, отримає по $200 на свій рахунок уже на початку 2025 року. Уряд називає це податковою знижкою, деякі вважають це передвиборчою спекуляцією. Проте, у будь-якому випадку, це приємний бонус після свят!
-
-
Спасибо еще раз!!!