PR CUAET
-
Кожен резидент (в тому числі діти) Онтаріо, який подав податкову декларацію за 2023 рік, отримає по $200 на свій рахунок уже на початку 2025 року. Уряд називає це податковою знижкою, деякі вважають це передвиборчою спекуляцією. Проте, у будь-якому випадку, це приємний бонус після свят!
-
Кожен резидент (в тому числі діти) Онтаріо, який подав податкову декларацію за 2023 рік, отримає по $200 на свій рахунок уже на початку 2025 року. Уряд називає це податковою знижкою, деякі вважають це передвиборчою спекуляцією. Проте, у будь-якому випадку, це приємний бонус після свят!
-
-
Спасибо еще раз!!!
-
Без поняття, в нас змінилось на ін прогрес, коли зарахували біометрію та медицину.
-
В мого чоловіка теж закінчується в 2025 році,в жовтні подали доки на паспорт в Оттаві,Резерв + оновлював, паспорт вже виготовлено, чекаємо прибуття.
-
Оцінювала цього літа - доки від Апостиля до Wes йшли 10 днів, але лист про це Wes мені прислав більше, ніж 3 місяці після того, як вони отримали мої доки (у них в листі про те, що вони отримали всі мої доки, було окремо вказано, що доки отримали такого-то числа).