PR CUAET
-
Оцінювала цього літа - доки від Апостиля до Wes йшли 10 днів, але лист про це Wes мені прислав більше, ніж 3 місяці після того, як вони отримали мої доки (у них в листі про те, що вони отримали всі мої доки, було окремо вказано, що доки отримали такого-то числа).
-
Це повинно прийти сповіщення? Я як тільки зробила той трекер собі, одразу після біометріі, там вже стояло in progress
-
Зробіть скрін ,але затріть дані свої ...
-
Вибачте, будь ласка, розумію, що неуважно читала, але...прийшов продовжений ворк перміт. Чи потрібно якось інформувати IRCC про то? Дякую
-
Натиснула. Після цього нічого не відбувається. Заявка так і висить зі статусом «оформлення заявки»
-
Потім ще буде поле ,якщо не помиляюся - це наступний крок
-
news.ontario.ca/en/release/1005241/ontario-providing-taxpayers-with-200-rebate
-
Було би дуже не погано написати ваш таймлайн
-
Вы отправили и все окей ?
-
А було до того «in progress”? Чи взагалі не був початий background?
-
Дякую, ціково почитати. Я написав простими словами, щоб людям було зрозуміло, але ця стаття додає інформацію для мене. Сам перечитав усі можливі Закони та постанови, щоб впевнитись, що застосунок Резерв+ що не врегульований жодним нормативно-правовим актом.
-
На жаль з трекеру ніякі сповіщення не приходять, треба заходити дивитись
-
Запитаю ще раз. Хто продовжував номінацію через возврат заяви, вам продовжили чи відмовили?
-
Це цілком наша провина, вийшло, що не повністю заповнили форму.
-
Якщо ви вказали Українську адресу вам може прийти та повістка, і вона буде вважатися врученою навіть якщо ви їх не отримували. Раджу скачати Резерв якщо ви вже почали цей шлях і коли ви зайдете туди перший раз, вам запропонує вказати адресу актуальну і номер телефону. Може статися і таке, що коли ви вже оновили данні в ДІЇ у вас не буде такої опції, але спробувати варто.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка можливо подаватися на рурал у 18 років якщо закінчив школу в Канаді та маєш рік роботи парт тайм? Дякую.
-
Це бачила. Від 25 жовтня… теж практично все стоїть. Або перестали писати… чекаємо
-
российский у жены тоже (оба из Крыма)
-
Сегодня мне прислали с укр. стороны,что отослали ещё раз. Подожду ...
-
t.me/prcuaet/1783/358275
12 Jan 2024, 17:45
308224/466914
4 minutes ago