PR CUAET
-
Дякую, ціково почитати. Я написав простими словами, щоб людям було зрозуміло, але ця стаття додає інформацію для мене. Сам перечитав усі можливі Закони та постанови, щоб впевнитись, що застосунок Резерв+ що не врегульований жодним нормативно-правовим актом.
-
Якщо ви вказали Українську адресу вам може прийти та повістка, і вона буде вважатися врученою навіть якщо ви їх не отримували. Раджу скачати Резерв якщо ви вже почали цей шлях і коли ви зайдете туди перший раз, вам запропонує вказати адресу актуальну і номер телефону. Може статися і таке, що коли ви вже оновили данні в ДІЇ у вас не буде такої опції, але спробувати варто.
-
Сегодня мне прислали с укр. стороны,что отослали ещё раз. Подожду ...
-
Якщо ви будете в розшуку то єдиний варіант для вас то писати листи в МОУ і в ТЦК по прописці. Але як показує практика то не сильно допомагає. Моя суб'єктивна думка - спробувати варто і можливо саме вам пощастить. Ще як варіант наймати адвоката саме в Україні і щоб він за вас те вирішував, але то дорого (від 50к як тут писали) і не факт що спрацює, але знову ж таки варіант.
-
Трішки не по темі. Та цікаво чи тут є хтось хто розглядає переїзд до Nova Scotia чи в іншу атлантичну провінцію з метою отримання PR.
-
Я зареєструвався після здачі біометрії, і коли вперше зайшов, то біометрія та медицина вже були зараховані, та бекграунд стояв ін прогрес