PR CUAET
-
российский у жены тоже (оба из Крыма)
-
Сегодня мне прислали с укр. стороны,что отослали ещё раз. Подожду ...
-
t.me/prcuaet/1783/358275
-
Якщо ви будете в розшуку то єдиний варіант для вас то писати листи в МОУ і в ТЦК по прописці. Але як показує практика то не сильно допомагає. Моя суб'єктивна думка - спробувати варто і можливо саме вам пощастить. Ще як варіант наймати адвоката саме в Україні і щоб він за вас те вирішував, але то дорого (від 50к як тут писали) і не факт що спрацює, але знову ж таки варіант.
-
У вас российский/китайский/ближне-средневосточной страны паспорт?
-
Чекаємо на еліджибіліті. І може неуважна, але не бачу тут щоб хтось писав
-
И вы уже с пиаром???? Через сколько после аора у вас был fd?
-
Трішки не по темі. Та цікаво чи тут є хтось хто розглядає переїзд до Nova Scotia чи в іншу атлантичну провінцію з метою отримання PR.
-
Дуже дякую за відповідь, я просто не знала, що екстренну поїздку потрібно просити в кабінеті, а не по емейлу. Не підкажете, де саме в особистому кабінеті?
-
Підкажіть будь ласка чи можна подати на U4U якщо в дії вже є данні закордонного паспорта але чекаю його доставки, на якому етапі потрібно мати його фізично?
-
Додам, що там майже однакова програма, а якщо брати Red Seal test, то він має бути з однаковими питаннями по всій Канаді
-
Я зареєструвався після здачі біометрії, і коли вперше зайшов, то біометрія та медицина вже були зараховані, та бекграунд стояв ін прогрес
-
Я то розумію, якщо я на пів року поїду, але ж два дні і в Америку, а не назад в Україну
-
Типу якщо їздити туди-сюди то відмовлять у пр. «Бо треба показати свій імміграційний намір до Канади»🥴
-
Отправили в понедельник и пока тишина, ответа нет. Надеемся на лучшее!
-
а как тиктокеры поясняют, почему, собственно, нельзя выезжать?
-
можна)
-
Вітаю! Чи можна виїжджати за цією програмою з Канади до AOR? На сайті написано що можна, але сім’я вже нарила якісь тіктоки від «експертів» які кажуть що не можна🙄 Планую на 2 дні в Буффало зʼїздити, наче ж не має бути проблемою
-
Трошки глупе питання але як назад летіти якщо паспорт старий забирають чи ні?
-
Еліджибиті їх і так повільно дають. Сьогодні і учора тим не менше є.
12 Jan 2024, 17:45
308241/466923
less than a minute ago