PR CUAET
-
кризис/веб форма отвечает, давая линк на это www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukraine-cuaet-februrary-4-extension.html и на это www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html типичная история: не отвечать на вопрос, или отвечат на то, что знают, а не на то, что спрашивают офис в эдмонтоне, который рассматривает wp, вообще написал: You are not contacting the right service neither using the proper channel with this email. Please submit a web form вобщем, 🤡
-
Дивіться, ви не стаєте на облік через Резерв+. Ставили ви собі застосунок чи ні, ви вже маєте якийсь статус в реєстрі Оберіг: на обліку, в розшуку, чи ще щось. Резерв+ - це всього лише інтерфейс. Який, крім іншого, дає вам можливість вказати актуальну канадську адресу і таким чином вберегтися від повісток. Ви можете його собі не ставити, але це ніяк не змінить ваш статус в реєстрі, а лише підвищить вірогідність нагромадження проблем.
-
В заяві замість слів "на моє ім'я" напишіть "на ім'я моєї дитини Кухар Олени Сергіївни", наприклад