PR CUAET
-
Я специально указав у листі, що йдеться про формулювання в Eligibility, яке, як я розумію, є стандартним. (Your application for permanent residence could be refused if you are not self-supporting.) Тобто, якщо ви не можете себе утримувати, вам може бути відмовлено. Але як же вона може себе утримувати на 150 доларів на місяць? Я думаю, можливо, вони розуміють це і тому навмисно не запитують додаткових доказів, оскільки в заявці зазначено, що вона – вдова, пенсіонерка, літня людина. Програма стосується возз'єднання сім'ї, і вся її сім'я – діти та онуки – живе в Канаді. Це також вказано в заявці. Тому я задумався, можливо, вони свідомо не запросили нічого, окрім довідки з поліції. Але якщо ми зараз самі внесемо інформацію про ці 150 канадських доларів на місяць, то це може створити нам проблему. Саме тому я запитую, думаючи, що у цій програмі не тільки у мене може бути подібна ситуація.
-
Вам выслать письмо готовое?
-
Вітаю. Питання щодо довідки про несудимість. У когось витяг з дії завірений і перекладений проходив і зараховувався?
-
Добрий день! Можливо не по темі, але хтось ввозив велику суму готівкою до Канади? Які документи питали при декларації? Дякую
-
🌍Канадський досвід роботи через гуманітарну програму (H&C - Humanitarian and Compassionate Program) - це ваш шанс показати імміграційному офіцеру, що ви вже працевлаштовані, фінансово незалежні та вносите внесок в економіку Канади, сплачуючи податки 🇨🇦. 🔗Це велика перевага, яка доводить, що ви успішно інтегрувалися в суспільство та можете забезпечувати себе без додаткової підтримки від держави. Фінансова самостійність і трудова зайнятість - важливі фактори, які позитивно впливають на рішення офіцера при розгляді заявок з гуманітарної програми. Чекаю вас на моїй сторінці в інстаграм, там много корисної інформації www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== #реклама #viacanadaimmigrationgroup