PR CUAET
-
він не зовсім автоматичний, його тригерить інспектор після того як перевірить "пакет" на подачу
-
vm.tiktok.com/ZMhQGseFj
-
@mr_1nkognito вы получили nomination?
-
По идее должен быть в каждом районе депутат
-
То хай собі знають. Що може статися найгірше? Пришлють повістку на зазначену адресу (в чому я сумніваюсь) яку ви повинні прийняти під підпис або не прийняти (дома не було). Або відкриють кримінальне провадження на вас в Україні? Чи у розшук подадуть? Теж ні… в гіршому випадку ви будете знати, що є на світі таке місце, куди поки краще не їхати.
-
www.lapresse.ca/actualites/politique/2024-10-31/immigration/le-ministre-miller-deplore-les-mesures-annoncees-par-quebec.php
-
Про створення аккаунта розумію. Тобто IELTS має бути і на момент створення аккаунта, і на момент потім подачі документів? До прикладу, якщо уявимо, що мій профіль провисить рік, мене не виберуть, потім я ще раз подам ЕЕ заявку в мене, скажімо, виберуть в умовно останній місяць дійсності вже другої подачі на ЕЕ, то я ще зможу використати IELTS, з яким створила аккаунт (якому на той момент теоретично вже буде рік і 11 міс)?
-
Ребята Кому то звонили на этапе номинации чтоб вы на имейл добавили свой пэйстаб за весь период до подачи на номинацию и т4 форму с таксами Позвонил человек с номера Калгари в 4:35 и типо чтоб я ему скинул на имейл это все
-
Так
-
Я не уверена но они работают 08:15 до 4:30. Электронная почта от gov.ab.ca?