PR CUAET
-
Да имейл такой
-
Да можно, не дешевле, обычно намного дороже.
-
Імейл з файлом
-
А як вона виглядає? Це якийсь номер чи що?
-
Питання: хочу подати маму на звичайну візітор візу і запросити у гості в Канаду на пару тижнів, КУАЕТ у неї немає. Чи потрібно буде проходити медогляд? Біометрію? Мамі 71 рік. І чи можна їй податися онлайн з України?
-
Не знаю,не знаю, подалась 20 сентября, до сих пор, просто отправлено,поэтому у каждого своя удача ☺
-
У кого то еще просили т4 форму и notice of assessment
-
Моя жена россиянка. На неё не распространяется закон о невыдворении. И для того, чтобы ребёночек стал канадцем, он должен родиться в канаде. А если нас выставят отсюда, то он будет только украинцем по праву крови. Российское гражданство ему не нужно, жена от собственного пытается избавиться уже больше 5 лет😣 но это все лирика, и у каждого свои проблемы. Я просто хочу, чтобы все это прекратилось...
-
Це взагалі лист не від нашої програми а віж гуманітарки але відповідати на нього треба. Офіцер не ванга і просто по статусу пенсіонер не може щнати скільки грошей є у апліканта. Оскільки у неї грошей не має то офіцер зробить висновок що вона не відповідає по фінансовим причинам АЛЕ він не може відмовити у пр по цій причині. Це чітко вказано у умовах програми. Тому можно подавати пенсіонерів, безробітних, кого завгодно без грошей
-
Друзі? прийшов запит на медогляд на PR, але зараз діє temporary public policy for immigration medical exams (IMEs) until October 5, 2029, про виключення . This exemption applies to foreign nationals who have: a new or pending application for permanent or temporary residence or a permanent resident visa, made from within Canada completed an immigration medical exam within the last 5 years and posed no risk to public health or safety, or reported to public health authorities for monitoring, as required Хтось цим скористався? Дякую
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!