PR CUAET
-
согласно трекеру с 1 авг по 3 окт
-
Форму Т4 просили за 22 та 23 рік
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка яку назву свого місця народження ви використовували для профілю ЕЕ/ bc pnp, якщо воно було перейменовано? Стару чи нову?
-
Тобто якщо я його не отримала, а біометрію здала ще в серпні, то мою заяву ще не дивились?
-
Це можливо тільки в одному випадку який мені відомий, якщо ви одружені то вас попросять підгрузити ВП чоловіка/дружини. Але якщо ви подаєтеся тільки на себе, я не пам'ятаю щоб в кінці заявки така опція була. Вони і так бачать ваш старий ВП по UCI номеру.
-
Люди добрі, підкажіть якщо можна з таким питанням: чи потрібно оновлювати аплікакцію у випадку зміни адреси та отриманні нового (продовженого) ворк перміту? Якщо так, то яким чином?
-
Help Заповнюю на подовження ворк перміту Дяка кинули ссилку Там питання: За останні 2 роки ви або член вашої сім'ї хворіли на туберкульоз? За останні 2 роки - ні, але 14 років тому назад було захворювання,при в'їзді проходила медогляд все в порядку, вчора тільки прийшов лист що поставили на облік відстежувати Виходячи з суті питання За останні 2 роки - ні А взагалі то було, але давно Ну що його відповідати?