PR CUAET
-
Це можливо тільки в одному випадку який мені відомий, якщо ви одружені то вас попросять підгрузити ВП чоловіка/дружини. Але якщо ви подаєтеся тільки на себе, я не пам'ятаю щоб в кінці заявки така опція була. Вони і так бачать ваш старий ВП по UCI номеру.
-
Люди добрі, підкажіть якщо можна з таким питанням: чи потрібно оновлювати аплікакцію у випадку зміни адреси та отриманні нового (продовженого) ворк перміту? Якщо так, то яким чином?
-
Help Заповнюю на подовження ворк перміту Дяка кинули ссилку Там питання: За останні 2 роки ви або член вашої сім'ї хворіли на туберкульоз? За останні 2 роки - ні, але 14 років тому назад було захворювання,при в'їзді проходила медогляд все в порядку, вчора тільки прийшов лист що поставили на облік відстежувати Виходячи з суті питання За останні 2 роки - ні А взагалі то було, але давно Ну що його відповідати?
-
Photo from Sveta
-
У меня был повторный запрос на эту справку. Отправила переведенную из дии. Через 4 месяца получила eligibility.
-
Спасибо. Довольно быстро как по мне, вот бы и мне так повезло..
-
Враховуючи що принаймні 200тис Українців приїхали за один - два роки і зараз більшість в процесі отримання PR, не дивно що програма не рухається. Уявіть собі що буде якщо хоча б 50 тисячам Українців дадут PR за один рік.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Привіт. Особиста рекомендація (я також буду): Курс, який буде корисним для багатьох українців, адже фінансова незалежність і знання про інвестиції сьогодні важливі як ніколи. Особливо в Канаді👍. Познайомтеся з Ірою @airisnewss, яка займається інвестиціями з 2020 року. За останні два роки її основний портфель приніс понад 3500 доларів пасивного доходу — це більше ніж 25% річних! Зараз стартує третій потік її марафону з інвестицій, де ви зможете з мінімальних вкладень навчитися створювати свій капітал з нуля. Ви дізнаєтеся, що таке фондовий ринок і як він працює, розглянете методи аналізу компаній для вибору прибуткових активів, зберете власний пенсійний портфель, який через 20 років забезпечить вам пасивний дохід 💰. Також Ірина детально розповість про канадські рахунки та їхні переваги, такі як TFSA, RRSP, RESP і FHSA — що особливо актуально для тих, хто планує залишитися в Канаді. Старт 12 листопада (наступний потік не раніше весни 2025 року). Не пропустіть можливість навчитися інвестувати разом з нами! www.instagram.com/airisnews?igsh=MTh3aGQ2ZGQydDQwcg== #реклама #інвестиції
-
Я теж таке бачила, але ж то за минулий рік чи початок цього, коли ще більшість тільки почала свій процес
-
Це вже дуже багато... Бо більшість все ж таки подається по економічним програмам. Уявляєте який буде "гам" від інших національностей. Ще десь читала що на Гуманітарку подались 30-35 тис.