PR CUAET
-
Можемо порахувати з іншого боку😁. Раніше була інформація що станом на лютий десь 2500 подалось людей. Оскільки лютий ще аор не отримав то і пр у 25 р не отримає теж. Січень у 25 р тільки отримає еліджибиті але не портал. Тоді виходить що пр у 25 р реально отримає жовтень і листопад. А це мабуть менше 1000 заявок
-
331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
Дякую! Підкажіть будь ласка ласка, такий лист можуть надіслати і тимчасові резиденти чи лише ті, хто має ПР, громалянство?
-
Просто люди не до кінця розуміють, як працює застосунок. Те саме було з Дією, яку часто не ставили, "щоб держава не взнала зайвого", "чи щоб не слідкувала". Проте це всього лише агрегатор даних, які вже містяться про вас у державних реєстрах. І якщо, скажімо, ви робили закордонний паспорт після 2015 року, то ви, так би мовити, "в Дії є", навіть якщо ви про це не знаєте. У Дії немає власної бази даних, немає власної авторизації, все робиться через BankID. Проте люди самі себе лякали, вперто її не ставили, а тепер часто мають проблеми, коли вона виявляється потрібною. А зараз з Резервом історія повторюється. Так, з боку держави зроблено все валюнтаристські. Нема питань. Але якщо вже є такі законодавчі норми, то який сенс не ставити Резерв? Принаймні, тим, хто за кордоном, а не сидить два роки в квартирі? Не поставиш Резерв - просто не будеш знати, що держава записала про тебе в реєстр Оберіг, і що вона збирається у зв'язку із цим робити. Якщо ж про проблему не знати, вона нікуди не дівається. Просто наздоганяє раптом у найбільш непідходящий момент.
-
Ви знаєте,зайшов тільки що в гілку "слоти " - я ледве себе стримую - там жінка починає розказувати про Резерв ,будуть всіх відстежувати ,всіх чоловік скоро настане в Україні....я просто ,в мене слів бракує.... Вже жінки експертами стали ,з бакальчиком Prosecco історії пише ... Параноя
-
А як ви перевіряєте, що вони отримала чек? У мене та сама ситуація, відразу біометрію не оплатила, і прийшов запит на оплату
-
Все , по возможности Чем нас больше тем лучше Я вам сейчас перешлю
-
Ні народження ні нагородження не треба Хіба дитині, народження
-
"Відправлено на персоналізацію"?? Вам тоді краще перевірити чи немає за вами зайвих не анульованих паспортів.
-
Ту що в паспорті
-
Так. Можна