PR CUAET
-
Чи є в кого досвід перекладу документів з Чехіі сертифікованим перекладачем в Едмонтоні?
-
Дуже дякую❤️
-
А Український паспорт якщо закінчився можна без нього правильно?
-
Поясніть будь ласка що таке LICO? Дякую
-
Цікаво, а як ви стали іміграційним консультантом? Вирішили монетизувати ту купу знань, від яких голова боліла, поки обирали програму та отримували ПР, чи була інша мотивація?))
-
Підкажіть будь ласка у формі ІММ5562 -travel history- потрібно вказувати Канаду як фінальну точку ? І якщо так який length вказувати - current?
-
Intended occupation це професія яку ви хочете отримати чи яку мали по диплому?
-
Дуже дякую!
-
краще запитувати в групах Едмонтона. В Калгарі я знаю,з Едмонтоном не допоможу(
-
Тисяча вибачень питання не по темі.Ніхто часом не знає українського працівника в сервусі?(Едмонтон)
-
ну я сама тільки прилетіла від туда позавчора. І так вже кожні 4 місяця літаю до чоловіка: 4 там, 4 тут. Але сина з собою поки що не брала - він з сестрою своєю дорослою залишається. Для паспорта буду і його везти.
-
Дякую:)
-
У меня заняло примерно полторы недели
-
Навряд че. Але точно не знаю, взнавайте в тій провінції
-
Це до речі перегукується з тим про що я говорив про хлопаку якого "полслаи" в Торонтівському консультсві, бо в нього ні закордонного ні звичайного. Про свідоцтво йому нічого не казали. Але як мені здаєтиься тут всі документи або. 1. Закордонний 2. Внутрішній 3. ID Якщо хоть щось з цього є, то мали б зробити закордонний паспорт
-
А в Канаді здається не можна зробити внутрішній паспорт. Ви плануєте повертатися в Україну щоб це зробити?
-
Я так робив собі і всій своїй сімї. В нас з собою крім закордонних не було більше жодних документів.
-
Дуже дякую ☺️
-
Переважно не запитують. Це в першу чергу потрібне для бекграунд чек (на федеральному рівні), щоб знати чи ви не проживали десь в якигось проблемних місцях, щоб знати чи потрібно вас десь глибше провіряти
-
Ну тут все що ви скинули написане (за наявності)
12 Jan 2024, 17:45
Post 30841 of 399191
5 minutes ago