PR CUAET
-
В інтернеті всі вважаються експертами 😆
-
Зрозуміла, дякую. Вже запит на біометрію прийшов?
-
Якщо вже прийшов запит то треба здавати. Знайомому прийшов запит не дивлячись на те, що медогляд був пів року всього. Вибірково вони такі запити висилають не дивлячись на цю полісі.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у нас ще немає AOR і немає навіть тимчасового номера, то чи є сенс відправляти на e-mail інформацію про новий виготовлений паспорт? Вони це додадуть до нашої Заявки на PR? Дякую.
-
Ок, дякую!
-
Це ось це?
-
Ну дивіться - тут нічого не кажуть про те, що треба надсилати тільки після AOR: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#update Пишуть, що It is your responsibility to ensure that the information in your application is correct and up-to-date Чи відноситься інформація стосовно паспорта до такої, яку потрібно keep up-to-date - я не знаю. Але, думаю, що гірше не буде. Навіть якщо не добавлять, то запросять пізніше. Але у вас вже буде доказ, що ви відправляли. І не можна буде Вам предʼявити, що ви порушили щось.
-
Щиро Вам ДЯКУЮ за підказку!
-
Я зрозуміла, дякую