PR CUAET
-
Це ось це?
-
Ну дивіться - тут нічого не кажуть про те, що треба надсилати тільки після AOR: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html#update Пишуть, що It is your responsibility to ensure that the information in your application is correct and up-to-date Чи відноситься інформація стосовно паспорта до такої, яку потрібно keep up-to-date - я не знаю. Але, думаю, що гірше не буде. Навіть якщо не добавлять, то запросять пізніше. Але у вас вже буде доказ, що ви відправляли. І не можна буде Вам предʼявити, що ви порушили щось.
-
Щиро Вам ДЯКУЮ за підказку!
-
Я зрозуміла, дякую
-
Спасибі за таку широку та розгорнуту відповідь. Вдячний Вам! Тоді, так і зроблю.
-
Якщо comprehensive check то він буде зразу? Чи може бути спочатку звичайний in progress і потім помінятись?
-
Привіт, дякую за інформацію, зараз я подаю заявку на поновлення дозволу на роботу для своїх батьків. На який термін було продовжено ваш дозвіл? Ви Подали заявку на отримання дозволу на проживання одночасно з дозволом на роботу, оскільки там сказано, що подавати заявку на отримання дозволу на проживання слід після отримання дозволу на роботу? Термін дії початкового дозволу на роботу закінчується в березні 2026 року.