PR CUAET
-
Я зрозуміла, дякую
-
Спасибі за таку широку та розгорнуту відповідь. Вдячний Вам! Тоді, так і зроблю.
-
Якщо comprehensive check то він буде зразу? Чи може бути спочатку звичайний in progress і потім помінятись?
-
Привіт, дякую за інформацію, зараз я подаю заявку на поновлення дозволу на роботу для своїх батьків. На який термін було продовжено ваш дозвіл? Ви Подали заявку на отримання дозволу на проживання одночасно з дозволом на роботу, оскільки там сказано, що подавати заявку на отримання дозволу на проживання слід після отримання дозволу на роботу? Термін дії початкового дозволу на роботу закінчується в березні 2026 року.
-
То тепер просто чекати, правильно? Дякую усім
-
Были такие клиенты. Там всё сложнее, надо очень детально прорабатывать аргументацию.
-
Підкажіть будь ласка в секретному аккаунті Ви бачите зміни, що Вам продовжили WP та дозвіл на навчання? В мене в секретному аккаунті є тільки інформація коли я подала на продовження WP (20 березня) та коли вони взяли в роботу мою заявку на продовження WP (26 березня) і все. Заздалегідь дякую Вам за відповідь.
-
Вітаю пані та панове. Підскажіть будь-ласка хтось забирав не щодавно готовий закордонний паспорт в Торонто? Як взагалі можно забрати, там є спеціальні дні ,чи години ,видачі паспортів? Чи можно просто приїхати і забрати? Заздалегідь дякую за відповідь.