PR CUAET
-
Повністю розділяю Вашу точку зору!
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
Вже можна їхати. Вони не подзвонять
-
Підкажіть будь ласка треба чекати на дзвінок з консульства чи можно їхати забирати паспорти самостійно якщо на сайті написано що документ прибув до дипломатичної установи?
-
@defsfko21 [800955738] заблоковано.
-
AntGPT Automated Trading Platform Registration and Basic Information Minimum deposit: $10 Minimum Withdrawal: $1 Withdrawal time: Immediate Join this stable new platform and get a 100% chance to profit - a rare opportunity to make money! Invite friends to increase your earnings and enjoy high returns. Fees and Commissions (Automated) VIP1: 5% (Minimum amount: $10 or invite 2 VIP1 members) VIP2: 5.5% (Minimum amount: $500 or invite 10 VIP1 members) VIP3: 6% (Minimum amount: $4,000 or invite 20 VIP1 members) Team Commissions (Automated) Level 1: 10% Level 2: 5% Level 3: 4% Level 4: 3% If you are interested please contact me If you are interested please contact me If you are interested please contact me
-
Нет,отправлено на проверку, дальше глухо.у меня старый образец паспорта, биометрию украли в Чехии, но я все справки с полиции и консульства Брно отдала при подаче здесь,консул все принял, хотя может и в этом загвоздка, подожду еще пару недель, и буду куда-то писать,вопрос куда🤔🙄
-
С той опери жадность фраера сгубила
-
То це мабуть через рік бенде в кращому випадку
-
Що ви маєте на увазі? До кінця року більше жодного слоту не буде??? Чи взагалі їх більше ніколи не буде? Але ж консульства не можуть не робити паспорти!
-
Добрий день коли взяли обновку документи по новій програмі чи потрібно також декларацію? Тому що зараз всюди пише тільки Джоб офер і не зрозуміло чи та бізнес ліцензія та декларація ще потрібні, дякую! Комусь приходила вже анкета на подачу документів?