PR CUAET
-
Нет,отправлено на проверку, дальше глухо.у меня старый образец паспорта, биометрию украли в Чехии, но я все справки с полиции и консульства Брно отдала при подаче здесь,консул все принял, хотя может и в этом загвоздка, подожду еще пару недель, и буду куда-то писать,вопрос куда🤔🙄
-
С той опери жадность фраера сгубила
-
То це мабуть через рік бенде в кращому випадку
-
Що ви маєте на увазі? До кінця року більше жодного слоту не буде??? Чи взагалі їх більше ніколи не буде? Але ж консульства не можуть не робити паспорти!
-
Добрий день коли взяли обновку документи по новій програмі чи потрібно також декларацію? Тому що зараз всюди пише тільки Джоб офер і не зрозуміло чи та бізнес ліцензія та декларація ще потрібні, дякую! Комусь приходила вже анкета на подачу документів?
-
Враховуючи, що половина українців вже поїхала обратно, а половина тих, що залишилось піаром не переймаються, то в загальному пулі це капля в морі.
-
с канады попыталась пройти по u4u не пустили на борт встречи с офицером не было просто работник авиокомпании на чекине позвонил в таможню и отказ без объяснений заодно аннулировали туристическую визу которой ранее успешно воспользовалась без всяких нарушений абсурд я же могла ею воспользоваться 100 раз что бы остаться в америке может кто знает л
-
Так за місяць до дати приблизно, вчора здала доки🤷♀️
-
Судячи з того що зараз робиться в Україні я взагалі вважаю за диво що міністерство яке виготовляє паспорти ціле, не розбомблене і навіть працює.
-
Так, вчора здала доки, прийшов за 1,5 міс до дати, лист був у спамі🤷♀️
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Привіт. Особиста рекомендація (я також буду): Курс, який буде корисним для багатьох українців, адже фінансова незалежність і знання про інвестиції сьогодні важливі як ніколи. Особливо в Канаді👍. Познайомтеся з Ірою @airisnewss, яка займається інвестиціями з 2020 року. За останні два роки її основний портфель приніс понад 3500 доларів пасивного доходу — це більше ніж 25% річних! Зараз стартує третій потік її марафону з інвестицій, де ви зможете з мінімальних вкладень навчитися створювати свій капітал з нуля. Ви дізнаєтеся, що таке фондовий ринок і як він працює, розглянете методи аналізу компаній для вибору прибуткових активів, зберете власний пенсійний портфель, який через 20 років забезпечить вам пасивний дохід 💰. Також Ірина детально розповість про канадські рахунки та їхні переваги, такі як TFSA, RRSP, RESP і FHSA — що особливо актуально для тих, хто планує залишитися в Канаді. Старт 12 листопада (наступний потік не раніше весни 2025 року). Не пропустіть можливість навчитися інвестувати разом з нами! www.instagram.com/airisnews?igsh=MTh3aGQ2ZGQydDQwcg== #реклама #інвестиції