PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Привіт. Особиста рекомендація (я також буду): Курс, який буде корисним для багатьох українців, адже фінансова незалежність і знання про інвестиції сьогодні важливі як ніколи. Особливо в Канаді👍. Познайомтеся з Ірою @airisnewss, яка займається інвестиціями з 2020 року. За останні два роки її основний портфель приніс понад 3500 доларів пасивного доходу — це більше ніж 25% річних! Зараз стартує третій потік її марафону з інвестицій, де ви зможете з мінімальних вкладень навчитися створювати свій капітал з нуля. Ви дізнаєтеся, що таке фондовий ринок і як він працює, розглянете методи аналізу компаній для вибору прибуткових активів, зберете власний пенсійний портфель, який через 20 років забезпечить вам пасивний дохід 💰. Також Ірина детально розповість про канадські рахунки та їхні переваги, такі як TFSA, RRSP, RESP і FHSA — що особливо актуально для тих, хто планує залишитися в Канаді. Старт 12 листопада (наступний потік не раніше весни 2025 року). Не пропустіть можливість навчитися інвестувати разом з нами! www.instagram.com/airisnews?igsh=MTh3aGQ2ZGQydDQwcg== #реклама #інвестиції
-
Я взагалі не розумію, вчора думала, що зглузду зʼїхала, але потім знайшла скріни:
-
Доброго вечора дорогі друзі. Якщо в Канаді статус common in law то при подачі на Грін карту вказувати unmarried? Інше питання, якщо один партнер вийграє, а інший ні то чи можна абуде тоді одразу одружитись і іншому отримати Грін карту, я маю на увазі фото, спільні податки і тд це достатній аргумент? Дякую
-
А що має бути наст етапом? У всіх по різному чи ні?
-
Але швидкість розгляду це не змінить. Не бачу сенсу. Чи ви як думаєте.
-
Просто введіть в пошуку Гугл імм5710 та завантажуйте з офіційного сайту
-
Продовжили до березня 2027 року, є позначка CUAET. Ми не подавали документи на дозвіл на проживання, вперше про таке чую. В секретний аккаунт ще не дивились, на електронну пошту ніяких оновлень не приходило. Сьогодні отримали оригінали документів по пошті.
-
Дякую🤩
-
Потрібно зробити довіреність для виїзду 12 річній дитині з України,обоє батьків в Канаді.Хто таке тут робить напишіть в Приват
-
Чоловік ще не подавав податкову декларацію,бо приїхав в цьому році,але 2 місяці тому відправив заповнену форму на кліматичні виплати ,і досі тишина ні листів на пошту ,ні по емейлу. Чи це так має бути,чи потрібно їм телефонувати? Бо поки що немає особистого кабінету і не може нічого перевірити
-
Дякую🙏
-
так вы сейчас в США? вас пустили по U4U? и аннулировали тур. визу? немного не понял ситуацию....
-
странно как то... ну была турвиза, как это влияет на Ю4Ю ? Если человек получил разрешение и въезжает по Ю4Ю... мне не понятна логика их. Зачем анулировать их? В чем обман?