PR CUAET
-
Чи гудить у вас більше машина після заміни шин на зимові? Особливо цікавлять машини гібрид
-
Всім 🙋♀️ привіт, будь ласка хто може підказати ) десь бачила тут посилання на сайт IRCC про зміну роботи, не можу знайти у пошуку( дякую ☺️
-
В якому місті ви в Канаді ?
-
На сьогоднішній день близько 10 міс. очікування.
-
Если можно вышлите в личные 🙏
-
Вітаю, скажіть будь ласка, а де ви радите дивитись пропозиції на ринку, щоб трохи розібратись в цінах, варіантах? Ми тільки почанаємо пошук. Я також знаю що є база для ріелторів, звідти отримувати пропозиції можна лише працюючи з ріелтором чи вона у відкритому доступі теж?
-
Realtor.ca уся та база.
-
Я пробувала скористатись, писала листа, прикладала попередні результати мед.екзамену. Не допомогло, тільки втратила час. Я сподівалась, що вони прийняли моє пояснення і чекала на зміну статусу. Минув місяць, вже термін минув, який давали на проходження мед.екз, приходе лист, що ми не отримали ваші результати. І все. Дальше я побігла срочно робити МЕ, писала прохання продовжити термін. І ще через місяц мені зарахували нові результати МЕ. Так і минуло два місяці очікування тільки зарахування МЕ. І це ще гарно, що не повернули аплікацію.
-
Вітаю! Сьогодні я була в Консульстві Едмонтона і працівник просив поширити наступну інформацію: якщо Ви подаєте заяву на те, щоб залишити в себе свій паспорт, тому що там є дійсна віза, то майте при собі копію візи разом з копіями інших документів. Сподіваюся це Вам допоможе ☺️
-
Ви мрійниця. Я в травні і ще навіть не пахне. Тільки грудень, січень дивляться
-
Шановний офіцере,…
-
Хтось стикався з проблемою авторизації в Резерв+? Не можу зайти. Моно банк підтверджує, і далі нічого не стається.