PR CUAET
-
Realtor.ca уся та база.
-
Я пробувала скористатись, писала листа, прикладала попередні результати мед.екзамену. Не допомогло, тільки втратила час. Я сподівалась, що вони прийняли моє пояснення і чекала на зміну статусу. Минув місяць, вже термін минув, який давали на проходження мед.екз, приходе лист, що ми не отримали ваші результати. І все. Дальше я побігла срочно робити МЕ, писала прохання продовжити термін. І ще через місяц мені зарахували нові результати МЕ. Так і минуло два місяці очікування тільки зарахування МЕ. І це ще гарно, що не повернули аплікацію.
-
Вітаю! Сьогодні я була в Консульстві Едмонтона і працівник просив поширити наступну інформацію: якщо Ви подаєте заяву на те, щоб залишити в себе свій паспорт, тому що там є дійсна віза, то майте при собі копію візи разом з копіями інших документів. Сподіваюся це Вам допоможе ☺️
-
Ви мрійниця. Я в травні і ще навіть не пахне. Тільки грудень, січень дивляться
-
Шановний офіцере,…
-
Хтось стикався з проблемою авторизації в Резерв+? Не можу зайти. Моно банк підтверджує, і далі нічого не стається.
-
Так
-
У браузері?
-
Так. Треба почистити куки та історію
-
Допомогло. Дякую . А як туди додати канадський номер телефону? Upd. Розібрався
-
Якщо там вказано що на обліку, документ оновлено, і коли клікаю, показує qr код. Це добре? Цього коду достатньо щоб зробити паспорт?
-
Ситуація наступна. Паспорт в мене до 2028 року. Є qr код з резерву. Чи можу я податись на новий паспорт?
-
А продовження паспорту та виготовлення паспорту це різні речі? Навіщо його продовжувати якщо можна зробити новий?