PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2krdrhEHuGR-dhtUFJexs8W2vCQLdlH2_8-MZZWATcTIcdi6nXHbIwlGU_aem_FXSbTB8w-R6qrsZWHsr1cw
-
Довідка з дії + переклад українського бюро перекладів без нотаріального завірення. Заплатила 180 гривень і все.
-
Не треба завіряти в Канаді.
-
Особистий приклад. Ми брали довідку з дії + переклали у місцевого перекладача. Eligibility маємо, питань щодо довідки не було.
-
Теж 11 місяців і теж чекаємо Ecopr
-
Доброго ранку. Порекомендуйте будь ласка хорошого міграційного адвоката з власного досвіду, який дійсно робить свою справу на совість та не пропадає у відповідальний момент.
-
Nl pnp non skilled workers express entry. Підскажіть будь ласка, отримав запит на bank statements for last 6 months. На ранку має бути якась конкретна сума чи для чого це ?
-
Клас , а у вас якісь зарити були ?)
-
Nl pnp non skilled workers express entry. Підскажіть будь ласка, отримав запит на bank statements for last 6 months. На ранку має бути якась конкретна сума чи для чого це ?
-
Это здавав мед екзамен? Клініка сама все підгрузить , чи нам потрібно щось робити? Звідки іміграціна буде знати що ми здали мед екзамен за 30 днів ,Якшо результати ще не надійдуть їм
-
Ахаха погоджуюся
-
Віталій, реальні приклади чому погоджуєтеся будуть чи просто ахаха?)
-
Message from user Дарья has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вони все самі підгрузять.Якщо щось не так з вами звʼяжеться лікар.
-
Доброго дня, мені щойно надійшов трекінг номер від dhl на пошту
-
І мені
-
В цій таблиці, я так розумію, кількість людей, а не кількість аплікацій. Тому майже 70000 не так уже і погано. Чи я помиляюся?
-
Для візиту меньше 6 місяців медогляд не потрібен
-
А медогляд потрібно проходити?
-
Дякую за інформацію! Я проводжу розслідування що чоловічі паспорти дуууууже затягують різними способами … (((
12 Jan 2024, 17:45
308654/446531
5 minutes ago