PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, а як працювала є-черга?
-
Доброго дня.допоможіть розібратися з WES.з Україні надіслали заяву яку треба заповнити не знаю що писати після слова «вартість « та пункт 6,7,8,9,10,11,12
-
А не знаєте онлайн податися можна, якщо знаходишся в Україні? Чи тільки їхати до візового центру? Чи біометрія здається при подачі паперових документів? Чи потім окремо?
-
Та після вартість теж нічого не писати?
-
Тут нічого не потрібно. То перелік документів і дій. Воно вже заповнена
-
Доброго ранку. З приводу доставки (Торонто). 24 жовтня у мене змінився статус паспорту на Виготовлено. І я вирішила замовити доставку. Я оплатила доставку через перевізника Глобал (захотіла зекономити) і чекала цілий день квитанцію, але вона не прийшла, можливо тому, що я платила з канадської кредитної карти. Я терміново оплатила доставку DHL українською картою. Скинула заяву і квитанцію у консульство. Вони відповіли через півгодини отримано. Сьогодні отримала трекінг від DHL. А з перевізником Глобал досі переписуюся з приводу повернення коштів. Оплачено 24 жовтня, а квитанцію про оплату від Глобал отримано 01 листопада. Тому замовляйте одразу DHL, не економте, як я.
-
Вам мали все пояснити в листі від апостиль. Мені приходили ці всі анкети і в листі пояснення , що і куди
-
То просто перелік. В самому низу тільки , де написано , підтверджую замовлення
-
Дякую
-
Спробуйте сформувати в додатку Дія. Я сформувала і роздрукувала за добу до візиту.
-
Так. Через півгодини десь написали слово "Отримано".
-
Тут я не знаю, но має ж бути швидше, якщо вже не буде слотів