PR CUAET
-
Ні, ніяких рюкзаків, пакетів, сумочок, нічого не беріть, прозора тека для документів, телефон і годинник якщо є то вони його залишать у себе, потім віддадуть. Також майте при собі якесь посвідчення особи, окрім паспорту.
-
Доброе утро! Есть люди,кому IRCC присылал имейл, что загруженная фото не подходит на карточку? После получения Екопр? Мы 4 раза переделывали фото и все 4 разв возвращают обратно..
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всім привіт, запитаю ще раз може в когось була схожа ситуація. Ми надіслали документи що були в запиті після підтвердження еліджибіліті, але форму на медогляд нам досі не надіслали (через 5 днів спливають 30 днів за які я мала відправити ВСІ документи, включаючи медогляд) Хтось може поділитись досвідом, як у вас було? Одразу надіслали форми для медогляду? Чи можна записатись в клініку без цієї форми?
-
Так, відправили. Через скільки днів вам прийшов лист?
-
У меня второй раз такое ( сил больше нет😭
-
Доброго ранку, я з телефона заходила то є
-
Дякую
-
Як правило зараховують попередній медогляд, який ви проходили по приїзду в Канаду. Якщо форма не прийшла, то скоріш за все його вам зарахували. Запит на повторний медогляд приходив одиницям.
-
Всем доброе утро. У кого-то еще пропала заявка?🤦♀️ Я прям очень надеюсь, что это просто работы на сайте🤦♀️
-
В мене найближчим часом ще тричі будуть збільшуватися. Не хотілось би кожного разу переробляти. Тим більше зараз номер заявки 105. А буде 30 тисяч + ((((
-
Аппликация. Уже не первый раз с компьютера эта неполадка.
-
С телефона работает. Их ИТ департамент просто до сердечного приступа когда-то доведет
-
Теж цікавить це питання, я робив нову заявку, тому що для TechPath Way не вистачало спочатку балів, потім додалася освіта і змінилися бали.