PR CUAET
-
мені цікавить тільки мій син і його майбутнє. Тому якщо я розумію, що посольство у будь який час може "ввімкнути" жерстко виконування правила "без копії внутрішнього паспорту не видавати закордонний" особливо для чоловіків з 18 до 60 років - то я згідно цього поїду і зроблю цей паспорт сину коли йому буде 14 років. Якщо когось це не бентежить - то це особиста його справа.
-
Я також написала запит в посольство Едмонтона
-
тоді на майбутнє ,спочатку запитайте,а потім сійте паніку в чаті ,де 7000 людей
-
я же вже написала - якщо є в мене питання, то я їх питают у компетентних осіб, куди я буду звертатися. І це не ви. Не ви будете вирішувати в Консульстві що і як робити з документами. Я отримала чітку відповідь від консульства Торонто, що моєму сину до 16 років не потрібно до заяви додавати внутрішний паспорт, а ось після - потрібно , крім цього - меня відповили, що він может отримати другий закордонний паспорт, залишаючи діючим той, що є. Що мені і було потрібно.
-
Я пишу в посольство. По відповіді я вам перечисляю 100 дол або ви мені
-
давайте поспоримо з вами на 100 дол,що можна оформити паспорт без ай ді і внутрішнього на 100 дол і цим закриємо питання,бо ви вводите в оману інших людей
-
так само як і інші додаткові документи
-
бачу, але і то і то при наявності
-
де є слово АБО?
-
що означає "за наявності", сподіваюся ,ви в курсі
-
навіть у вас тут пише: внутрішній,ай ді( ЗА НАЯВНОСТІ)
-
не там читаєте, я вам дала скрін з посольства.
-
я як раз читаю офіційни джерала, де нема нічого про свідоцтво: Особам старше 16 років Опубліковано 02 березня 2023 року о 23:48 Оформлення закордонного паспорта особі, яка досягла 16-річного віку здійснюється на підставі заяви-анкети, поданої нею особисто ( .docx , 12.78 Кб ) При цьому оформлення закордонного паспорта особі, яка визнана судом обмежено дієздатною або недієздатною здійснюється на підставі заяви-анкети піклувальника або іншого законного представника. До заяви додаються: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше); внутрішній паспорт у вигляді книжечки (за наявності); або ID-карта (за наявності); документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном (за наявності); довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП; за наявності). toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
вище скрін з посольства. або айді, або свідоцтво про народження.
-
Все? питання вирішене? Читайте офіц джерела