PR CUAET
-
В мене найближчим часом ще тричі будуть збільшуватися. Не хотілось би кожного разу переробляти. Тим більше зараз номер заявки 105. А буде 30 тисяч + ((((
-
Аппликация. Уже не первый раз с компьютера эта неполадка.
-
С телефона работает. Их ИТ департамент просто до сердечного приступа когда-то доведет
-
Теж цікавить це питання, я робив нову заявку, тому що для TechPath Way не вистачало спочатку балів, потім додалася освіта і змінилися бали.
-
Спробуйте з телефона зайти
-
Саме сімейна і мається на увазі а не спонсорство. І по цифрах сходиться, якщо вони говорили, що близько 20000 заявок помножити всередньому на 4 (кількість аплікантів в середині заявки) то виходимо на цифру близьку до 90000 Вся ця інформація безпосередньо з сайту IRCC
-
Ну супер, ви переживали. То в них такі спеціалісти
-
Дякую. Я злякалася, що щось не те. Моя дуже тихенько їхала, оскільки спочатку на електриці, а потім переключалася на бензин, а тут такий шум🫣
-
Всім привіт прийшов сьогодні такий лист що це таке підкажіть будь ласка?
-
Я вже вчора на МЗС написала де паспорт з скаргою. Долучила всі повідомлення що писали в консульство і відповіді що на DHL не передавали . Бо я так бачу що чоловічі паспорти. Зачаравоні.😔
-
Так а що по вашому потрібно було робити? Перед поїздкою по Ю4Ю сходити в консульство і скасувати турвізу? Моя сестра коли в'їжджала по Ю4Ю наявність турвізи навпаки була сприйнята позитивно і скоротила час оформлення на кордоні. Тому, ця ситуація індивідуальне самодурство з боку офіцера.
-
В березні отримали аор, запит на біометрію і на медицину . Біометрію здали, медкомісію прикріпити стару, якій було менше року на той момент. З того часу тиша до вересня - хоча мільон разів писала листи, дзвонила і приклала попередню медкомісію. У вересні отримала листа - ми не отримали вашу медкомісію. Вирішили зробити вже нову, через два тижні отримали портал 1