PR CUAET
-
Всім привіт прийшов сьогодні такий лист що це таке підкажіть будь ласка?
-
Я вже вчора на МЗС написала де паспорт з скаргою. Долучила всі повідомлення що писали в консульство і відповіді що на DHL не передавали . Бо я так бачу що чоловічі паспорти. Зачаравоні.😔
-
Так а що по вашому потрібно було робити? Перед поїздкою по Ю4Ю сходити в консульство і скасувати турвізу? Моя сестра коли в'їжджала по Ю4Ю наявність турвізи навпаки була сприйнята позитивно і скоротила час оформлення на кордоні. Тому, ця ситуація індивідуальне самодурство з боку офіцера.
-
В березні отримали аор, запит на біометрію і на медицину . Біометрію здали, медкомісію прикріпити стару, якій було менше року на той момент. З того часу тиша до вересня - хоча мільон разів писала листи, дзвонила і приклала попередню медкомісію. У вересні отримала листа - ми не отримали вашу медкомісію. Вирішили зробити вже нову, через два тижні отримали портал 1
-
Писали 2-3 тижні
-
Офицер принимает решение, так всегда было, может он увидел в u4u например что приглашение делал какой-то коммерсант, как часто бывает когда люди покупают документы под U4U, я не знаю, но офицеры не делают отказов по настроению, если было подозрение у офицера то вот он и дал отказ, почему? Это останется без ответа
-
🚨🇨🇦 Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми 🍁🍁🍁 _________________ ❓Що нового? Квебек оголосив про призупинення двох основних імміграційних програм, які дозволяли іноземним випускникам та працівникам залишатися у провінції на постійній основі. Рішення ухвалено через зростання кількості заявок. 🚫Які програми призупинено? 🍂PRTQ: програма для кваліфікованих робітників. 🍂PEQ: програма для іноземних випускників та тимчасових працівників. 🚦Які причини призупинення? Міністр імміграції Жан-Франсуа Роберж зазначив, що Квебек перевантажений заявками і потребує “простору для маневру” у розробці нових стратегій до 2026 року. Вперше у довгострокове планування будуть включені тимчасові іммігранти, такі як студенти та працівники. 🗣️Що очікується далі? У 2025 році провінція проведе консультації щодо майбутніх імміграційних квот та зниження порогу постійної імміграції. Новий план має бути представлений до червня 2025 року. 📊Який вплив мораторію? У 2023 році за програмами PRTQ та PEQ було прийнято понад 30 000 іммігрантів. Призупинення цих програм матиме значний вплив на тих, хто планував іммігрувати через економічні програми. 🧑🧑🧒🧒Чому фокус на тимчасових іммігрантах? 🍁Уряд почав враховувати не лише постійних, а й тимчасових іммігрантів у своїх планах, прагнучи контролювати їхнє зростання. 🍁Зокрема, обмеження можуть торкнутися студентів та іноземних працівників, кількість яких різко зросла останніми роками. 🔮Погляд у майбутнє Квебек планує змінити імміграційну політику, зосереджуючись на контролі тимчасової імміграції та зниженні порогу для постійних іммігрантів. 🍁🍁🍁 ________________ www.instagram.com/reel/DB1WolAJcYj/?igsh=MXh3OW1sczEwdno2cg== #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration #імміграціявканаду
-
Т.е. онлайн можно, а потом будет запрос на сдачу биометрии и можно будет подъехать, так?
-
Монреаль 1 портал був , ділі не знаю
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео) 🍂Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми (Текст під відео)