PR CUAET
-
Так а що по вашому потрібно було робити? Перед поїздкою по Ю4Ю сходити в консульство і скасувати турвізу? Моя сестра коли в'їжджала по Ю4Ю наявність турвізи навпаки була сприйнята позитивно і скоротила час оформлення на кордоні. Тому, ця ситуація індивідуальне самодурство з боку офіцера.
-
В березні отримали аор, запит на біометрію і на медицину . Біометрію здали, медкомісію прикріпити стару, якій було менше року на той момент. З того часу тиша до вересня - хоча мільон разів писала листи, дзвонила і приклала попередню медкомісію. У вересні отримала листа - ми не отримали вашу медкомісію. Вирішили зробити вже нову, через два тижні отримали портал 1
-
Писали 2-3 тижні
-
Офицер принимает решение, так всегда было, может он увидел в u4u например что приглашение делал какой-то коммерсант, как часто бывает когда люди покупают документы под U4U, я не знаю, но офицеры не делают отказов по настроению, если было подозрение у офицера то вот он и дал отказ, почему? Это останется без ответа
-
🚨🇨🇦 Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми 🍁🍁🍁 _________________ ❓Що нового? Квебек оголосив про призупинення двох основних імміграційних програм, які дозволяли іноземним випускникам та працівникам залишатися у провінції на постійній основі. Рішення ухвалено через зростання кількості заявок. 🚫Які програми призупинено? 🍂PRTQ: програма для кваліфікованих робітників. 🍂PEQ: програма для іноземних випускників та тимчасових працівників. 🚦Які причини призупинення? Міністр імміграції Жан-Франсуа Роберж зазначив, що Квебек перевантажений заявками і потребує “простору для маневру” у розробці нових стратегій до 2026 року. Вперше у довгострокове планування будуть включені тимчасові іммігранти, такі як студенти та працівники. 🗣️Що очікується далі? У 2025 році провінція проведе консультації щодо майбутніх імміграційних квот та зниження порогу постійної імміграції. Новий план має бути представлений до червня 2025 року. 📊Який вплив мораторію? У 2023 році за програмами PRTQ та PEQ було прийнято понад 30 000 іммігрантів. Призупинення цих програм матиме значний вплив на тих, хто планував іммігрувати через економічні програми. 🧑🧑🧒🧒Чому фокус на тимчасових іммігрантах? 🍁Уряд почав враховувати не лише постійних, а й тимчасових іммігрантів у своїх планах, прагнучи контролювати їхнє зростання. 🍁Зокрема, обмеження можуть торкнутися студентів та іноземних працівників, кількість яких різко зросла останніми роками. 🔮Погляд у майбутнє Квебек планує змінити імміграційну політику, зосереджуючись на контролі тимчасової імміграції та зниженні порогу для постійних іммігрантів. 🍁🍁🍁 ________________ www.instagram.com/reel/DB1WolAJcYj/?igsh=MXh3OW1sczEwdno2cg== #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration #імміграціявканаду
-
Т.е. онлайн можно, а потом будет запрос на сдачу биометрии и можно будет подъехать, так?
-
Монреаль 1 портал був , ділі не знаю
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео) 🍂Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми (Текст під відео)
-
Это те вопросы, которые мне непонятны после того как я прочитала информацию по той ссылке, которые вы мне дали. Кстати ссылка ведет для подачи граждан с паспортом Венесуэлы 😉
-
🍁Імміграція - ПРОГРАМИ🍁 🍂 Звідки стільки провінційних програм? 🍂 Імміграційні потоки Express Entry - які програми існують, чим відрізняються, які вимоги 🍂 Гуманітарна програма: тезово основне про програму 🍂 Express Entry : Мої бали – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? 🍂 Ontario : OINP: зміна nocs в Employer Job Offer: In-Demand Skills stream». 🍂 ПР з Н&С (гуманітарної) програми. Основи успішної заяви 🍂 Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти 🍂 RNIP: наймальовничіша & найлегша імміграційна програма Канади 🍂 Rural and Northern Immigration Pilot: Умови & Гід по подачі аплікації 🍂 Express Entry провінції Нью-Брансвік тимчасово на паузу 🍂 Альберта: AAIP: важливі серпневі оновлення та можливості для іммігрантів 🍂 Онтаріо : OINP Employer Job Offer Stream : - розширення списків eligible NOCs 🍂 Express Entry: що таке Category-based відбори i чому вони були створені. Додаємо статистику по відборам, вимоги & список актуальних NOCs 🍂 Humanitarian and Compassionate Grounds: Що це? Які фактори впливають на кейс? Як податися? На що звернути увагу? 🍂 Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки 🍂 Онтаріо: PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки 🍂 Онтаріо: Полегшення освітніх вимог для викладачів дитячих садків 🍂 Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача
-
Всіх вітаю. Підкажіть будь ласка, чи можна змінювати місце проживання після подачі на гуманітарну програму. У межах провінції наприклад.
-
За коли зараз дають ECOPR , ми вже 1.5 місяці чекаємо 😡