PR CUAET
-
Я пишу в посольство. По відповіді я вам перечисляю 100 дол або ви мені
-
давайте поспоримо з вами на 100 дол,що можна оформити паспорт без ай ді і внутрішнього на 100 дол і цим закриємо питання,бо ви вводите в оману інших людей
-
так само як і інші додаткові документи
-
читайте ще раз - букви "або" знаєте?
-
бачу, але і то і то при наявності
-
де є слово АБО?
-
написано або ID або книжечка - що є в наявності.
-
що означає "за наявності", сподіваюся ,ви в курсі
-
навіть у вас тут пише: внутрішній,ай ді( ЗА НАЯВНОСТІ)
-
якщо йдешь до консульства Торонто - то читаешь сайт Консульства Торонто, потом пишешь питання консулу по є-мейл та отримуешь від нього відповіді.
-
не там читаєте, я вам дала скрін з посольства.
-
Хто вже отримав ПР, у вас якісь підтвердження адрес запитували? За остані 10 років я жив дуже багато де і не всі адреси пам*ятаю ))
-
я як раз читаю офіційни джерала, де нема нічого про свідоцтво: Особам старше 16 років Опубліковано 02 березня 2023 року о 23:48 Оформлення закордонного паспорта особі, яка досягла 16-річного віку здійснюється на підставі заяви-анкети, поданої нею особисто ( .docx , 12.78 Кб ) При цьому оформлення закордонного паспорта особі, яка визнана судом обмежено дієздатною або недієздатною здійснюється на підставі заяви-анкети піклувальника або іншого законного представника. До заяви додаються: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше); внутрішній паспорт у вигляді книжечки (за наявності); або ID-карта (за наявності); документ, що підтверджує постійне проживання або тимчасове перебування за кордоном (за наявності); довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності); довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП; за наявності). toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
вище скрін з посольства. або айді, або свідоцтво про народження.
-
в переліку до заяви для тих, хто старше 16 років є і закороднонний і внутрішний ID або книжка.
-
Все? питання вирішене? Читайте офіц джерела
-
А треба платити тах?
-
понял спасибо,это просто меняется номер и страховка верно?
-
Хммм. Цікаво. Дякую. Але якщо є закордонний то внутрішнього ж не треба для подачі, так?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
30876/433599
2 minutes ago