PR CUAET
-
Ну не буквально все, але переїзд можна обґрунтувати. Наприклад, знайшли роботу, яка ще краще відповідає вашим скілам і ви зможете приносити більше користі і податків Канаді. Або знайшли навчальний заклад для дитини, що точно відповідає її скілам, а в вашому місті такого нема.
-
А це треба обґрунтовувати? Я маю на увазі чи нема вимоги в умовах програми не переїжджати і залишатись за однією і тією ж адресою до отримання результату.
-
сподіваюсь що все не так погано, бо тут вже багато версій висувалось і жодна з них не справдилась
-
В гуманітарній програмі можна все, якщо ви це обґрунтуєте.
-
Жесть
-
все той же, січень
-
Доброго дня! Який місяць подачі наразі отримують листи про отримання справи?
-
Не дай Бог
-
Це воно і є, що прийняті документи до розгляду
-
Це означає що паспорт готовий і його будуть відправляти диппоштою. Головне питання коли... Доставка від 2 до 6 місяців. Якщо хочете пришвидшити то замовляєте доставку DHL
-
А, ну тоді це взагалі значення немає і нічого пояснювати не треба. Хоча, здається, про зміну адреси ви все одно маєте повідомити протягом 30 днів
-
Дякую за відповідь🌺
-
Я замолвила паспорт в Едмонтоні, 15 жовтня оплатила доставку DHL і відправила заяву та квітанцію у Консульство і досі немає трек номера від DHL. Люди пишуть , що місяцями чекають , як то воно працює і як то розібратися чи все там іде як надо, якщо із Консульства не відповідають. Можливо лист не отримали? Я не знаю …
-
Щиро щиро вам дякую
-
Мені тут випадково не написано НЕ ПРИЙНЯТІ? Чи я не так зрозумів?
-
Я відштовхуюсь від референсів, які в мене всі з одного міста й це показує мої зв‘язки з Канадою, якщо я переїду, то що буде демонструвати мої зв‘язки? - Нічого. Хоча теж хочу переїхати, але поки чекаю на відповідь.
-
Если вопрос про H&C - я этим занимаюсь.
-
Ні, там просто чогось не вистачає, здається, скористайтесь веб формою нижче, підгрузіть що вони там хочуть, я не бачу чого саме, або можна їм подзвонити та уточнити
-
Так 15 октября это только две недели прошло. Я заказывал в июне и ещё нет до сих пор. Примерно 6-8 месяцев ожидания
-
она не для граждан венесуэлы. она для всех. для венесуэлы всего лишь одно предложение, что для них есть дополнительные требования Venezuelan passport holders You may need to complete extra steps when you fill out your application.
12 Jan 2024, 17:45
308771/430050
2 minutes ago