PR CUAET
-
Я замолвила паспорт в Едмонтоні, 15 жовтня оплатила доставку DHL і відправила заяву та квітанцію у Консульство і досі немає трек номера від DHL. Люди пишуть , що місяцями чекають , як то воно працює і як то розібратися чи все там іде як надо, якщо із Консульства не відповідають. Можливо лист не отримали? Я не знаю …
-
Щиро щиро вам дякую
-
Мені тут випадково не написано НЕ ПРИЙНЯТІ? Чи я не так зрозумів?
-
Я відштовхуюсь від референсів, які в мене всі з одного міста й це показує мої зв‘язки з Канадою, якщо я переїду, то що буде демонструвати мої зв‘язки? - Нічого. Хоча теж хочу переїхати, але поки чекаю на відповідь.
-
Если вопрос про H&C - я этим занимаюсь.
-
Ні, там просто чогось не вистачає, здається, скористайтесь веб формою нижче, підгрузіть що вони там хочуть, я не бачу чого саме, або можна їм подзвонити та уточнити
-
Так 15 октября это только две недели прошло. Я заказывал в июне и ещё нет до сих пор. Примерно 6-8 месяцев ожидания
-
она не для граждан венесуэлы. она для всех. для венесуэлы всего лишь одно предложение, что для них есть дополнительные требования Venezuelan passport holders You may need to complete extra steps when you fill out your application.
-
це взагалі інша програма
-
Навіщо ще медогляд?
-
6-8 місяців очікування, щоб Консульство передало паспорт на доставку DHL? У Торонто неділя на це пішла! Жесть !
-
Якась така сумна математика. Ось данні з офіційного сайту
-
Можливо є хто замовляв,може поділитись силкою ,і послідовністю як оформити.Щиро дякую
-
Ситуація схожа на те, що зараз перестали розглядати і надавати AOR. Як то кажуть: «з моїм щастям»
-
а вам при загрузке не выдает предупреждение что у нужно поменять контраст у фото?
-
Можуть, читайте офіційні джерела Пост трохи не підтягнув інформацію
-
тобто працівникі PEQ , які отпрацювали 2 роки,теж не зможуть подались? Була інша інформація...?
-
Кто оплачував біометрію бопоможіть будь ласка 🙏
-
У меня в Эдмонтоне и до сих пор числится что не прибыл. Но хорошая новость что DHL возвращает деньги. Если в октябре заказали то примерно апрель-май стоит рассчитывать на получение
-
Чому? Ви в цьому впевнені? Я подалась на воззʼєднання з чоловіком по програмі Ukrainian family reunification. Тому що після одруження він став моїм канадським родичем.
12 Jan 2024, 17:45
308783/433028
less than a minute ago