PR CUAET
-
Так, це абсолютно різні програми. Я теж подавалась по Ukrainian family reunification через чоловіка, але міграційний консультант одразу сказав що це дві різні програми і набір документів там геть інший, тому вони ніяк між собою не переплітаються.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html Якщо ви перевірите на цьому офіційному сайті то там такої під гілки немає. Тобто я права.
-
Тобто ще раз відправити той самий документ по тій самій формі, тільки перевірити чи він прикріплений, правильно?
-
Фух, дякую вам величезне
-
Цю програму розглядає гуманітарний відділ.
-
Реальне спонсорство як раз те, що Ви прислали)
-
Согласна. Если дело в квотах, то мы скорее всего попали до следующего года 😖
-
Ви праві в тому що там є два види, але назви програм і таймлайн різний як Вам зазначили вище 🤷🏽♀️
-
в цій групі писали, що бачили, як на цьому тижні в Едмонтоні паспорти сортували.
-
Spousal sponsorship існувала і до програми Ukrainian family reunification. Як це може бути одна програма?
-
Ontario, Ottawa
-
Там пише, що ви не приатачили документ. І вас просять ще раз спробувати. Там треба download, а потім ще upload.
-
В якій ви провінції?
-
Звичайно є інша програма спонсорство дружини. Але там реальне спонсорство включаючи фінансові забовязання. Тим не менше при перевірці на сайті окремо подивитись неможливо.
-
будемо дуже сподіватися. паспортів було багато. але поки що ніхто не відписувався, що паспорти почали приходити
-
А як було написано? Саме окремим пунктом? В мене не було пункту про медікал Але типу те що треба пройти ще шлях до фінального етапу було Але якщо вони хочуть медицину вони пришлють вам запит, тому напевно зарахували попередню
-
Дякую!!!! Нарешті, а то вже терпець уривається.
-
Так. Там збоку буде кнопочка по моєму upload її треба натиснути. І тоді цей документ зʼявиться. Просто уважно перевірте.
-
Це різні програми
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=10097
12 Jan 2024, 17:45
308816/425529
3 minutes ago