PR CUAET
-
Доброго дня, якщо зловити слот в Канаді на виготовлення паспорта дитині 11 років, чи можливо його буде замовити і отримати за місяць-два? Чи потрібна присутність дитини, або можливо тікльки одного із батьків? Чи можливо замовити доставку до дому? Бо читаю чат і зовсім заплутався. Дякую усім!
-
У кого була ситуація,хто їхав в Україну з продовженим паспортом ,а потім вертався назад? Чи були питання з приводу того,що паспорт продовжений?
-
Чи потрібно вклеювати візу у новий паспорт,якщо віза стоїть у старому паспорті.
-
Скажіть як переслати гроші звідси на укр картку. Пробувала через Paysend,не вийшло,заблокували
-
Подскажите пожалуйста, я подалась на нотисы от ATIP и не правильно заполнила форму.они мне написали чтоб я переделала и отправила им на мейл.но меня вот смущает эта приметка.в форме есть ребенок младше 18 лет.они просят чтоб я приложила свидетельство о рождении и id, но я не могу понять какое.местное, типа права или загранпаспорт подойдет? Всем спасибо ☺️
-
Ось приклади людина показує свою алокацію активів і розповідає як вона там ребалансує той портфель бідний на 10к кожен місяць. Вона загнала ETFs як окрестить актив на рівні акцій та облігацій, при тому що має ETF які містять всередині себе і акції і облігації. Тобто навіть такі базові речі не розуміє. А облігації і золото обʼєднані в одну категорію мабуть тому що це одне і те саме. Що там подумаєш одне виросло на 4% в цьому разі а інше на 40% і кореляції між активами ніякої нема,пофіг в одну групу запхаємо. Підписник і таке схаває. І такими перлами наповнена кожна третя сторіс по фінансам.
-
Вітаю, не можу оновити sin онлайн. Хто надсилав заявку про пошті в Альберті? На сайті вказано, що треба відправляти оригінали документів (pr карту і права), вони їх теж потім відправляють назад по пошті?
-
Знайшла ваше повідомлення Чи можна за Wisom переслати звідси гроші на укр приват картку?
-
Скажіть,якщо приват картка дійсна була до 24 року,чи можна на неї робити транзакції з Канади??
-
Ви хочете почути, що так, Ви праві, Ви прийняли правильне рішення? Насправді ніхто не знає, як на це подивиться офіцер.
-
Добрий день, група! Таке питання, маю вже новий паспорт, чи треба його надсилати та як?