PR CUAET
-
Comprehensive check?
-
Подаватися на візітор візу для дитини з тієї країни Європи, де ви зараз знаходитеся. По іншому ніяк - чоловік не може з Канади «запросити візу» дитині, якщо вона знаходиться в Європі.
-
Доброго дня Робив довідки в Торонто для дружини та старшої доньки, вони вже є готові з серпня місяця, і ніхто не відправляє їх по зворотній адресі і нема можливості поїхати тому, що 1500км. Можливо є варіанти щоб хтось забрав і відправив, або … куди написати щоб отримати якусь відповідь. Писав на @ ті що на офіційному сайті і ніхто не відповідає… Дякую
-
В лист має писати мейл куди відправити додаткові документи в мене писало
-
Дякую ))) Я Теж так подумала, але вирішла поточнити😊 Тим паче що закордон у нас тільки 1 поїздка 😅… 2- це вже транзит з України до Канади
-
Спасибо что поделились! У вас прям настоящее письмо с вложением, а у меня прям обычный мейл, с тремя строчками текста. Кстати, попросили форму прислать в течении 7 дней. Я сверил, мейл с которого мне пришел сам эмейл тот же, на который вас попросили отправить ваши документы на вашем скриншоте.
-
Причина в тому, що цієї дати США передало інформацію про початок війни і люди , які слідкували вже тоді, могли знати і виїхати до початку Тому вони взяли за початок цю дату, коли оприлюднили дану інфу
-
??? не знав цього...
-
Ні - для цієї програми чомусь вибрали дату 11.02 - ща 2 тижні до війни.
-
В умовах програми u4u 11.02.22